Pakket week 2 2024

Calendar icon 01.01.1970

Voor de eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar kruipt Felicia in haar pen!

Beste abonnees, klantenhelden en sympathieke lui,

Allereerst wil ik jullie allemaal een gelukkig nieuw jaar wensen van het hele Zonnekouter Team;  een groeikrachtig jaar vol verwondering en met een zekere lenigheid van geest. 2024 is begonnen met veel wind en vriestemperaturen. Op ’t land zorgt dat voor indrukwekkende beelden. Voor het oogsten vraagt dit wat extra organisatiewerk en in de schuur en voor de dieren is het zaak om de waterleiding vorstvrij te houden. Wanneer alles buiten even lijkt te stoppen met groeien, zijn Judith en ik al enkele dagen druk in de weer. Na 2 weken gesloten te zijn stomen we de boerderijwinkel terug klaar voor onze klanten. We hebben enkele veranderingen (en hopelijk ook verbeteringen) toegepast in de winkel. Zaken waar we anders geen tijd voor hebben. We kijken er naar uit om jullie terug te mogen ontvangen en jullie te verwennen met onze heerlijke groentes!

May the road rise to meet you

May the wind be always at your back

May the sunshine warm up on your face

May the rain fall softly up on your fields

Warme groetjes, Felicia 

Samenstelling pakket

Klein: veldsla, prei, savooi en wortel van eigen zonnekouterland (Vroente); rode biet van de Kollebloem (Vroente); bataat van Niemegeers, rode kool (Be), champignons (Be) en paksoi (Be) via Biofresh; gierst en speltmeel van Humus.

Groot: wortel, savooi, prei, winterpostelein en opgelegde tomaten van eigen zonnekouterland (Vroente); rode biet van de Kollebloem (Vroente); wortelpeterselie van Livinushof, bataat van Niemegeers, boterraapjes van Staelens, witloof van De Ceuninck, kastanje champignons (Be) en gedroogde bospaddestoelen of curcuma-pasta via Biofresh, gierst en speltmeel van Humus.

Gemengd: wortel, veldsla, selder en savooi van eigen zonnekouterland (Vroente); gierst en speltmeel van Humus; conference van De Fruittuin, clementine (Es), banaan (Do, Fair Trade) en gedroogde abrikoos via Biofresh, fruitbeleg Kriek van Obio.

Fruit: conference en topaz van de Fruittuin, avocado (Es), appelsien (Es), clementines (Es), gedroogde abrikoos (Tr) en rozijnen via Biofresh, fruitbeleg Kriek van Obio, appelsap van Lombarts calville en rozijn. 

nieuws
Pakket week 9 2024
Lees meer
nieuws
Pakket week 8 2024
Lees meer
nieuws
Pakket week 7 2024
Lees meer
nieuws
Pakket week 6 2024
Lees meer