Pakket week 7

Calendar icon 16.02.2023
photo

Judith over de nieuwe website

‘Aaaaaaand it’s out there!’ Het zinnetje dat ik iedere keer te zien krijg, wanneer ik de maandelijkse nieuwsbrief heb uitgestuurd. Elke keer opnieuw vind ik het spannend om op de ‘send’ knop te klikken en de brief uit te sturen. Tot ik dat zinnetje zie staan en besef dat ik het niet meer in handen heb. 

Maar nu dinsdag deed ik iets veel spannenders; ik gaf dé ‘go’ aan onze websitebouwers (Tallieu en Tallieu) om de nieuwe website live te zetten! Een werk van lange adem werd vol liefde, en vooral vol spanning, op Valentijnsdag afgerond. Met onze wensen en aanbevelingen in het achterhoofd ontworpen T&T het design en de wireframe (de plattegrond) van de website. Nadien was het aan ons, de invulling van de pagina deden we zelf. En zo zagen mijn woensdagen er de voorbije maanden uit: voorbehouden voor ’t werken aan de website. 

Zie het als een puzzel met 1000 stukjes, waarvan één stukje precies op meerdere plaatsen past. Na veel wikken en wegen, een stukje leggen en terug verleggen, is het moment aangebroken om de website de wijde (online) wereld in te sturen. We hopen de nodige informatie over de boerderij, de Vroente en onze producten in een frisse en warme stijl weer te geven. 

Bekijk de nieuwe website op:  www.dezonnekouter.be

Uiteraard is de wekelijkse nieuwsbrief ook nog steeds online te raadplegen. Onderaan de homepagina worden de meest recente nieuwsitems weergegeven, hoofdzakelijk dus de wekelijkse nieuwsbrief met pakketsamenstelling, maar ook aankondigingen van activiteiten en dergelijke. Op de pagina ‘nieuws/activiteiten’ zie je dan een overzicht van alle items. 

De vleesverkoop en andere kort-op-de-bal verkopen krijgen meer aandacht, je kan je gemakkelijk inschrijven voor de vleesmail, de maandbrief of ’t groentepakket en vooral laten meevoeren door de boerderijfilm, de vele foto’s en de farmmap! 

Contacteer ons gerust mochten er opmerkingen of onduidelijkheden zijn. Feedback is steeds welkom! Met toch wel lichte voorkeur voor positieve reacties 😉 

Groetjes, Judith

Samenstelling pakket

Klein:  prei en savooi van eigen Zonnekouterland (Vroente), aardpeer van Ourobouros (Vroente), witloof van Vanderhauwert, wortel van Livinushof, broccoli (Es) via Biofresh.

Groot: veldsla en prei van eigen Zonnekouterland (Vroente), witloof van Vanderhauwert, ajuin rood en wortelpeterselie van ’t Livinushof, oesterzwam van Noppe Duyck, raapjes (Be) en broccoli (Es) via Biofresh.

Gemengd: veldsla en savooi van eigen zonnekouterland (Vroente), aardpeer van Ourobouros (Vroente), wortel (Be) en broccoli (Es) via Biofresh, elstar van de Fruittuin, clementines (It), avocado (Es) en banaan (Do, Fair Trade) via Biofresh.

Fruit: conference en jonagored van de Fruittuin, avocado (Es), clementines (It) en appelsien (It) via Biofresh. 

nieuws
Pakket week 48
Lees meer
nieuws
Pakket week 47
Lees meer
nieuws
Pakket week 46
Lees meer
nieuws
Pakket week 45
Lees meer